Welkom op de Weblog van My Soap Factory

dinsdag 3 augustus 2010

Super Swap

Wat is een Swap zou je zeggen? Vanuit het Engels vertaald betekent het  ''ruilen''.
Er zijn heel veel creatieve fora in binnen- en buitenland. Dan wordt er heel vaak een Swap georganiseerd.
Je doet mee met een opdracht om bijvoorbeeld 10 verschillende (of 5 of 2) te maken en die stuur je naar een persoon. Deze persoon verzamelt dit allemaal van alle personen die meedoen en verspreid deze weer.
Zo kan je andere creatieve dingen die je interesseren ontvangen en ideeën opdoen. Er is zelfs een hele website van: http://www.swap-bot.com

Maar op het zeepforum hebben we regelmatig dit soort swap's. 1 ding moest een zeep zijn, de andere moest ''iets'' zelfgemaakts zijn.
Heel leuk om te ontvangen: zeep, soywax tarts, bathmelts, massagekaars, armbandje, bodybutter, sugarscrub, limoncello, starterspakket om zelf zuurdesembrood te maken, lipbalsem, douchescrub.


Ik had een bruisbal (voor voet of bad) en de feetrescue creme. Er deden 17 personen mee, dus 17x een zeep en 17x voetenpakket. Al met al best veel werk. Maar heel leuk. Nu zijn er al plannen voor een Mega Kerst Swap.

2 opmerkingen:

 1. goedendag,

  Wat maak jij leuke dingen zeg !! Kom uit de scrapwereld en geloof dat zeep maken mijn nieuwe "ding"gaat worden ;-) Ben dus helemaal vers en zag dat je het hebt over het zeepforum maar zie geen linkje zou je me die kunnen geven ??

  Thanks en ga hier vast nog vaak kijken.

  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Petra,

  Je kan kijken bij zeep van der Leden en dan op ''forum''.

  Zeep is heel leuk om te maken, maar je moet beslist weten wat je doet! Gietzeep is ook zeep maar dat is alleen warm maken en in een malletje gieten.
  Ambachtelijke zeep is heerlijk in gebruik en een wereld van verschil met de fabriekszepen.

  BeantwoordenVerwijderen