Welkom op de Weblog van My Soap Factory

zondag 14 november 2010

Ik hou van Holland - Zeepkettingen

Ik heb helemaal de smaak te pakken met de zeepkettingen. Het thema deze keer was ''Holland''. Nou de laatste tijd zijn daar veel artikelen voor te krijgen. Rood/wit/blauw/oranje is weer helemaal terug.
Bij deze heb ik lint gebruikt, maar je kan ook touw of waxkoord nemen. Niet altijd passen de kralen goed.

Ja, sorry ik ben nou helemaal verzot op hartjes.

Deze week ben ik naar de beurs Kreadoe geweest, er stonden niet zoveel mensen met zeep, zeker geen ambachtelijke zeep. Maar wel heel veel andere creatieve hobby's. Mozaiken, decopatch, scrappen, fimo......ik moest bij sommige stands echt doorlopen. Want ik hou het voorlopig bij zeepmaken. Ik ben echt blijven steken in de tijd van haken/breien/poppen maken. En dat scrappen! Wat een tijd gaat er inzitten in dat kaarten maken. Ik gooi nooit meer een zelfgemaakte kaart weg! Ik heb nog wel een leuke stempel gekocht: Handmade with love....voor mijn zeeplabels.

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk allemaal. Ik vind de derde met de klompjes het leukste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Loyoya,

  Ik had bij je andere berichtje wel iets geschreven, maar kennelijk niet opgeslagen.
  O, wat maak jij lekkere dingen zeg! en natuurlijk vind ik het goed dat je mij op je pagina zet. Ik heb hetzelfde gedaan :)
  Cupcakes maken lijkt me heel erg leuk, alleen het versieren dan, ik ben niet zo taarten bakkerig(of het rijst niet, of het wordt zwart, of het is droog.....), dus dat laat ik maar aan mij voorbij gaan.

  karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook deze zeepkettingen zijn erg mooi! En ja... het is erg verslavend.

  BeantwoordenVerwijderen